2009-05-20 10:16:24• hírek • Szatmár.ro

Szatmári előadás nyitja a színházi fesztivált

A bárónő és a komorna című darabbal veszi kezdetét az idei Sorompók nélkül színházi fesztivál.

Két nő. Az egyik arisztokrata, a másik a természet gyermeke. Sorsszerű találkozásuk rég elfeledett vagy sohasem tapasztalt érzelmeket vált ki belőlük. A másikhoz vezető út nehéz és fájdalmas. Ki kerül ki győztesen? Van-e egyáltalán győztes? Kinek van nagyobb szüksége a másikra? Ki vagyok én ebben a kapcsolatban...vagy csak egyszerűen...Ki vagyok én? És akkor ő, a másik, majd segít.

A darab rendezője Szilágyi Regina, a két szereplő pedig Némethy Zsuzsa és Csíki Orsolya. Az előadás helyszíne az Ács Alajos stúdióterem lesz, március 22-én, pénteken 18 órai kezdettel. Egy felnőttjegy ára 8 lej, a diák és nyugdíjas jegy 6 lejbe kerül.

A fesztivál keretein belül sok olyan előadás kerül színpadra, amit nagyon érdemes megnézni, ezért a színházkedvelők fesztiválbérletet is válthatnak. A fesztivál teljes időtartamára szóló bérlet csupán 100 lejbe kerül és 21 előadásra szól. A tíz előadásra szóló bérlet 50 lejbe kerül. A fesztivál teljes műsora itt tekinthető meg.

Jegyek, bérletek válthatók a színház jegyirodájában munkanapokon 10-17 óra között, szombaton 10-13 óra között illetve minden előadás előtt egy órával.


Részlet A bárónő és a komorna című előadásból
Részlet A bárónő és a komorna című előadásból


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: