2019-01-09 11:46:43• hírek • Bede Emőke

Szatmári driftelőket bírságoltak Temesváron

Igencsak megosztja a véleményeket a fiatalok egyik kedvenc hóbortja, a „driftelés”. Egyesek szerint ártatlan szórakozásról van szó, mások inkább veszélyes vagánykodásnak titulálják ugyanazt. Legyen bármi is, a Temesváron szolgálatot teljesítő Helyi Rendőrség vasököllel sújtott le a tetten ért fiatalokra, akik között bizony szatmáriak is voltak.

A Helyi Rendőrség weboldalán tette közzé azon közleményét, melyben beszámolnak arról, hogy kedden este, nem sokkal éjfél előtt a Dan Paltinisanu Stadion közelében driftelőket, azaz a hóban autóval szándékosan csúszkálókat értek tetten. A 19 és 27 éves fiatalok között nem csak temesváriak voltak, hanem zsilvásárhelyiek és szatmáriak is. Mint a bejegyzésben az említett hatóság kiemeli, a fiatalok saját szórakoztatásuk céljából kockára tették mások testi épségét is, épp ezért a temesvári tanács 371/2007-es számú határozata értelmében 800 és 2500 lej értékű bírságot róttak ki rájuk.
 

Hogy a temesvári Helyi Rendőrség mennyire komolyan veszi a feladatát, mi sem bizonyítja jobban, hogy nem ez volt az első ilyen esetük a napokban. Hétfő este ugyanis egy másik fiatalembert is megbírságoltak, aki a C.D. Loga sugárúton hajtott végre hasonló manővereket.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: