2015-11-16 14:59:47• hírek • Szatmar.ro

Szatmári diákok figyelem!

Tizenkettedik alkalommal hírdeti meg az országos József Attila mese-, vers- és novellaíró versenyt általános- és középiskolások számára a szombathelyi Oladi Általános Iskola és a SZOSZSZC Szakképző iskola. Határon túli diákok pályázatait is várják a szombathelyi szervezők.

A pályázók négy kategóriában versenyezhetnek: egy-négy osztályosok, öt-nyolc osztályosok, kilenc-tizenkettedik osztályosok, a negyedik kategória pedig - a Szent Márton Emlékév tiszteletére - műfaji megkötés nélkül „Szent Márton köpenye: a szeretet, a megértés, a segítség szerepe életünkben" nevet viseli. A pályaművek témája kötetlen, kivétel a negyedik kategória.

A pályamunkák terjedelme legfeljebb három gépelt oldal lehet, melyet 7 példányban postai úton kell elküldeni, illetve elektronikus formában a jozsefapalyazat2016@gmail.com internetes címre.

A pályaműveket jeligével, a kategória megjelölésével kell ellátni, melyhez lezárt borítékban egy adatlapot kell mellékelni. Leadási határidő 2016. január 15. Az eredményhirdetés április 15-én lesz, melyen bemutatják a legértékesebb írásokból összeállított antológiát.

Elérhetőségek:
Cím: SZOSZSZC Oladi Szakképző Iskola Könyvtára, 9700 Szombathely, Simon I. u. 4.
Tel.: 94/509-591/204 mellék.
E-mail: omkkonyvtar@gmail.com

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: