2017-08-31 14:04:33• hírek • Szatmar.ro

Szatmári cselgáncsozó-palánták Budapesten

A nemzet fővárosában, Budapesten töltött egy napot a Szatmárnémeti Városi Sport Klub hét cselgáncsozó-palántája. A kis dzsúdósok Ungvàri Miklós a csíkszeredai versenyen történt meghívásának tettek eleget.

A kétszeres Európa-bajnok, sokszoros Eb. - és világbajnoki érmes Ungvári, akitől botrányos körülmények tagadták meg a bírók 2012-ben Londonban az olimpia bajnoki címet, életre való élménnyel ajándékozta meg a gyerkőcöket, akik megtekinthették a Pap László Sportarénában zajló felnőtt cselgáncs világbajnokság férfi 73 és női 57 kg-os küzdelmeit.

A Gergely Attila tanár-edző irányítóval készülő kis cselgáncsozó-palánták - Jeromos Álmos, Jeromos Lehel, Salajan - Kincel Erik, Haosi Anna és Varga Andrea - valamennyien az idei belföldi és külhoni versenyek többszörös érmes helyezettjei. Velük tartott Princz Emma és Doba József, akik még az út legelején tartanak a sportágban.

„Óriási élmény volt ez a gyerekeknek, mert tekintést nyerhettek e csodálatos sport légkörébe és testközelből láthatták a világ legjobbjait küzdeni”, fogalmazott az utat követően Gergely Attila.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: