2017-04-02 10:58:25• hírek • Kocsis Zoltán

Négy aranyat szereztek a fiatal szatmári cselgáncsozók a miskolci Nyuszi-kupán

A Szatmárnémeti VSK öttagú különítménye indult április elsején a magyarországi Miskolcon első alkalommal megrendezett Nyuszi Kupán.

A három korosztályban (U8, U9 és U11) mintegy 150 cselgáncsozó csemete küzdött meg az érmes helyezésekért, valamint az ezzel járó csokoládényuszi és üdítő trófeákért

A szatmári minidzsudokák valamennyien érmes helyezést értek el. Aranyérmes és első helyezett lett a 2009-es születésűek között Haosi Anna (a 26 kg-osok súlycsoportjában két, idő előtti ippon győzelemmel), Sălăjan Kincel Erik (a 24 kg-os súlycsoportban három ippon győzelemmel), Reinegger András (a 27 kg-os súlycsoportban három ippon győzelemmel), valamint a 2007-2008-as korcsoportban szereplő Jeromos Álmos (a 28 kg-os súlycsoportban három ippon győzelemmel).

A szintén összevont korosztályban induló Balog Alex (2008-2007-es születésűek 42 kg-os súlycsoportjában) harmadik lett. A cselgáncsozó-palánták edzője, Gergely Attila ezúton is köszönetét szeretné kifejezni a szülőknek a kiutazás támogatásáért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: