2010-07-19 13:19:01• hírek • Szatmar.ro

Szatmári cselgáncs-arany Pakson

Sámel nem talált legyőzőre a magyarországi nemzetközi tornán.

Az elmúlt hét végén jubileumi, azaz 25. alkalommal került megrendezésre a magyarországi Pakson a Junior Atom Kupa, amelynek keretein belül a Szatmárnémeti Unio cselgáncsozói is tatamira léptek. Nem is sikertelenül.

A 100 kilogrammos súlycsoportban induló Sámel Lóránd ugyanis mind a négy csatáját megnyerte, így a legfényesebb érmet, az aranyérmet akaszthatták a nyakába a verseny után.

Az U20-as utánpótlástornán a szatmári klub további két versenyzője is elindult: Cristian Seres az ötödik helyet végzett, míg Pándi Karola, némileg váratlanul, helyezetlenül zárt.

„Cristinek nagyon kevés hiányzott az éremhez, a döntőbe jutásért csak egy jukóval kapott ki, ezért a bronzéremért mérkőzhetett, de ezen a találkozón is vereséget szenvedett, így maradt az ötödik hely. Lórándnak nagyon örülök, végre hozta azt az eredményt, ami elvárható tőle, és ami benne is volt már egy ideje, csak nem jött össze eddig. Karola vereséget szenvedett egy német cselgáncsozótól, aki aztán szintén kikapott, így nem tudta továbbvinni Karolát" - nyilatkozta Terely Mihály edző a torna után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: