2012-12-19 11:17:09• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmári csapatokat is várnak a SZAL-TÓ Kupára

Idén immár kilencedik alkalommal szervezik meg Csenger városában a hagyományossá vált SZAL-TÓ Kupa elnevezésű kispályás focibajnokságot. A szervezők a Szatmár megyei csapatok jelentkezését is várják.

A torna szervezői mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a trianoni határ révén elválasztott területek közötti együttműködés jegyében lehetőleg minél több Szatmár megyei együttes vegyen részt a SZAL-TÓ kupán. A tavaly öt gárda mérte össze tudását a küzdelemsorozatban, nem is akármilyen eredményekkel: a Pusztadaróc megnyerte a bajnokságot, a MIKE Company pedig a harmadik helyen zárt. Rajtuk kívül a Szatmári Srácok, a Kökényesd és a Tasnádszántó lépett még pályára.

Az idei tornára december 28-30. között kerül majd sor, a szervezők pedig december 27-ig várják a benevezéseket. A tavalyi esztendőben 28 együttes mérte össze tudását. Idén is 16 fős csapatok jelentkezését várják, a városi sportcsarnokban rendezendő meccsek 2x10 percig tartanak majd. Egy időben öt mezőnyjátékos és egy kapus tartózkodhat a pályán.

A szervezők várják a csapatok jelentkezését a 06-30-680-1172-es telefonszámon és a csengercsarnok@gmail.com e-mail címen.

A tavalyi győztes Pusztadaróc együttese

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: