2014-10-28 07:47:43• hírek • (x)

Szatmári cég szervezte az ország legnagyob autós háttéripari eseményét

Október 24-25-én a bukaresti Romaero Baneasa komplexum adott otthont az Autonet Mobility Shownak, amely az ország legjelentősebb autó- és háttéripari kiállítása. A globális piac legfontosabb gyártói és szereplői 6500 négyzetméteren, száznál több standon mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat. A közel 3100 látogatót az Autonet 240 és a beszállítók 200 munkatársa látta el információkkal. Érdeklődők pedig jöttek az ország minden sarkából - sokan az Autonet által rendelkezésükre bocsátott bulivonaton.

Az idei esztendőben ez volt immár a harmadik Mobility Show, miután májusban Kolozsváron és Budapesten is megszervezte ezt az Autonet. Az expón a látogatók megismerkedhettek a gyártókkal, technikai és gyakorlati bemutatókon, valamint különböző versenyeken vehettek részt.

Bukaresti rendezvényünkön a globális autóalkatrész– és tartozék gyártók regionális vezetői mellett annak elnökei és esetenként tulajdonosai is résztvettek, ami számunkra jelzésértékű: az Autonet Import Közép- és Kelet Európában stratégiai fontosságú partnernek számít. Idei rendezvényeinken közel 10.000 résztvevő (zömében autószervízek) volt kiváncsi beszállítóink és az Autonet Import fejlesztéseire, újdonságaira, amelyek elengedhetetlenek például egy autószervíz professzionális munkavégzéséhez, így garantálva a közlekedés biztonságát a körülöttünk közlekedő autótulajdonosoknak” - jelentette ki Csehi Árpád, az Autonet Import vezérigazgatója.

Autonet Mobility Show 2014

Az idei három rendezvény közel tízezer látogatója számára az Autonet Mobilty Show rengeteg információval és újdonsággal tudott szolgálni.

Az Autonet Mobility Show a szakmai ismeretek bővítése mellett lehetőséget nyújtott a kikapcsolódásra, aktív pihenésre is. Az autós szimulátorok, nyereményjátékok és az autószalonban kiállított új és veterán autók megtekintése mellett a látogatók találkozhattak Gyenes Emanuellel és Dan Girtofannal is. Mani, minden idők legeredményesebb romániai Dakar-résztvevője bemutatta azt a motort, amellyel januárban ismét nekivág Dél-Amerika hegyeinek és sivatagainak, a kétszeres ralibajnok pedig az országos ralibajnokságról árult el kulisszatitkokat.

Az Autonet Mobility Show továbbra is etalonnak számít a hasonló rendezvények között. Ez a legnagyobb hagyományokkal rendelkező romániai autós- és háttéripari kiállítás, a Bukaresti Autószalonnal kialakított együttműködés pedig újabb előrelépést jelent az expó történetében.

Gyenes Emanuel, az Autonet Import kft. munkatársa is ott volt a bukaresti rendezvényen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: