2013-04-22 13:27:53• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmári aranyérem a resicabányai országos táncbajnokságon

Remekül teljesítettek a szatmárnémeti Royal Dance Club sportolói az április 20-21. között Resicabányán megrendezett országos táncverseny döntőjében: összesen három érmet szereztek. Közülük a legfényesebbet Maskulik Dávid és Roatis Iris nyakába akasztották.

A Maskulik - Roatis páros ugyanis legjobbnak bizonyult a D osztályban, a 14-15 évesek korcsoportjában, így Románia bajnokainak mondhatják magukat.

Hajszállal maradtak le erről a címről a Tőkés Alexandru - Bumba Oana duó tagjai, akik az E osztályban, szintén a 14-15 évesek között a második helyen végeztek.

Szintén dobogóra állhatott a Popa Raul - Savianu Silvia alkotta páros, ők bronzérmet szereztek a B osztályban a 16-18 évesek között.

Ugyan lemaradt a dobogóról, ám negyedik helyezéséért mindenképpen dicséretben részesül a Koskocsak Raul - Pop Valentina kettős is.

Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cordea Mikle Cristian és Marius Iepure edzők munkáját dicséri az a tény is, hogy az országos bajnokságon több, mint hatszáz pár indult el az ország valamennyi sarkából, a Royal Dance Club pedig e népes mezőnyben egy aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot tudott szerezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: