2019-08-19 10:17:01• hírek • közlemény

Szatmári Termék: augusztus 23-án mutatkozik be a védjegy

A Partiumi Magyar Napok programjának részeként pénteken, augusztus 23-án 11 órai kezdettel a Lépésházban mutatják be az elmúlt hónapok munkája során létrehozott  Szatmári Termék védjegyet, illetve ez alkalommal megismerkedhetünk a termékcsalád első tagjaival is.

„Több hónapos előkészítő munkát követően sikerült létrehozni a Szatmári Termék védjegyet, amelyhez már több mint tíz termelő csatlakozott. Úgy éreztük, hogy ez a lépés szükségszerű, hiszen az élelmiszerpiacon is a multinacionális vállalatok dominálnak, a helyi termelők pedig sok esetben veszítenek versenyképességükből. A Szatmári Termék védjegy emellett egyfajta garancia a jó minőségre is” – mondja Magyar Lóránd parlamenti képviselő, a védjegy létrehozásának ötletgazdája és projektvezetője.


A védjegyhez tartozás előnye a termelők számára, hogy a Szatmári Termék egy önálló és markáns arculattal, teljes marketing-eszköztárral népszerűsíti a helyi termékeket, illetve a tudatos, helyi termékeket előnyben részesítő vásárlást. 


A Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület által szervezett pénteki rendezvényen, a projekt bemutatása mellett a résztvevők fontos részleteket tudhatnak meg a lokálpatriotizmust erősítő védjegyekről: Becze István a Székely Termék védjegy képviseletében beszél majd az eddigi tapasztalatokról, hasznos tanácsokkal ellátva a szatmáriakat. 


Az eseményen meg is lehet majd kóstolni a Szatmári Termékeket: borokat, ásványvizet, kenyeret, lekvárokat, húskészítményeket és még számos, Szatmár megyében gyártott finomságot.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: