2010-06-24 21:30:45• hírek • Szatmár.ro

Szatmári sportolók a Távlovas Bajnokságon

A Szatmári Lótenyésztők és Lótartók Egyesülete lovasai is indulnak a  Román Lovas Sportszövetség (Federaţia Ecvestră Română) által rendezett Országos Távlovas Bajnokság második fordulóján a Suceava megyei Rădăuţi-on,  junius 27-28 között.

Miután a bajnokság első fordulóján május 8-án, a Hargita megyei Székelyudvarhelyen, a Szatmári Heidel Attila elnyerte a verseny előkelő második helyét, valamint a szintén szatmári Dumitrán Zsolt az ötödik helyet (80 km-es verseny, több mint 500 m szintkülönbséggel), a szatmári csapat ismét utra kész.

Sajnos Dumitrán Zsolt, Hélya nevű Arab telivér lova sántaság miatt pihenésre kényszerül, a csapat mostani összetétele a következő:

Heidel Attila, a Batizi  HORSES SYLVANA CLUB részéről, Robi nevű lovával, Dr.Ţuturas Graţian, a szatmári Hunting Club Romania részéről,  Samir nevű Shagya Arab ménjével, és Chereji Vasile szintén a szatmári Hunting Club Romania részéről,  Sultan nevű Shagya Arab lovával.

Sajnos egyik szatmári klub sem rendelkezik a Lovas Szövetség általi sportklub elismeréssel, így a szatmári versenyzők a Hargita megyei „Forrás" klub színeiben vannak leigazolva.

Sok sikert a lovasoknak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: