2013-02-04 15:05:44• hírek • Szatmár.ro

Szatmári Díjkiosztó Gála

A Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében kerül sor február 8-án, pénteken 17 órai kezdettel az idei Szatmári Díjkiosztó Gálára, melynek keretében az oktatás, a sport és a kultúra terén kiemelkedő eredményeket elért Szatmár megyei személyeket díjazzák.

Immár hagyománnyá vált, hogy a Szatmár Megyei Tanács és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közösen díjazza a kiemelkedő eredményeket elért pedagógusokat, sportolókat, illetve a kulturális élet főszereplőit. Az első ilyen jellegű díjátadásra 2008-ban került sor. A gálaesten átadják az Év embere kitüntetést is. A díjakat jelképező, Radu Ciobanu képzőművész által készített bronzszobrocskákat idén ötödik alkalommal vehetik át a megye kitüntetettjei.

Amint azt a Megyei Tanács elnöke kifejtette: „A Szatmári Díjkiosztó Gála évenkénti megrendezése annak visszaigazolásául szolgál, hogy a Szatmár megyében élő tehetségeknek minél nagyobb kibontakozási lehetőséget kell biztosítanunk. A Szatmári Díjkiosztó Gála erőt ad ahhoz, hogy higgyünk értékeinkben. Tisztelvén a művész, a tanár és a sportoló munkáját, nagyobb meggyőződéssel tudjuk fiataljainkat arra ösztönözni, hogy az értékeket megbecsüljék, illetve példaképként álljanak előttük mindazok, akik fáradhatatlanul tehetségüket, bátorságukat és lelküket adják hivatásukért.”

Szatmárnémeti polgármestere, Dr. Coica Costel Dorel szerint, a Szatmári Díjkiosztó Gála évenkénti megrendezése annak visszaigazolásául szolgál, hogy a Szatmár megyében élő tehetségeknek minél nagyobb kibontakozási lehetőséget kell biztosítanunk. A fiataloknak szilárd támpontot kell adni mindahhoz, ami megerősíti őket elhivatottságukban.

Szeretettel várjuk a kitüntetetteket és hozzátartozóikat, valamint minden érdeklődőt február 8-án, pénteken, 17 órai kezdettel a Szatmárnémeti Északi Színházba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: