2012-10-02 10:50:01• hírek • Póti Orsolya

Szatmári Babahordozónapok idén is!

A szatmári anyukák idén két napot szentelhetnek a babahordozásnak, ugyanis október 8-9. között kerül megrendezésre a IV. Szatmári Babahordozó Napok. A rendezvény idén is érdekes előadásokkal, gyermekprogramokkal és tombolával várja az érdeklődőket.

A babahordozás egy olyan természetes és mégis modern módja a gondoskodásnak, mely folyamatos testközelséget és biztonságot nyújtva segít kialakítani és elmélyíteni a baba egész későbbi életére kiható kötődést.

Ez egy olyan kivételes módja a gyermekeinkről való gondoskodásnak, mely során a család minden tagja megtapasztalhatja, hogyan oldódnak fel a kisgyermekes léttel kapcsolatos kételyek: miként szabadulnak fel a szülők a korlátozottság alól, miközben a babájuknak is megadják a számára oly fontos együttlétet, hogyan válik részesévé a babával való elmélyült harmonikus kapcsolatnak nem csak az édesanya, de az édesapa, a rokonok és barátok is.

Szatmárnémetiben immár negyedik alkalommal szervezik meg a babahordozó napokat, mely által népszerűsítik a babahordozást. A szervezők gyermekprogramokkal és érdekes előadásokkal készülnek, illetve mindkét nap lehetőség lesz különféle babahordozó eszközök kipróbálására, beszélgetésre és tombolajegy vásárlásra.

Babahordozó Napok Szatmárnémetiben

A rendezvény október 8-án, hétfő délután 16.30 perctől babahordozó sétával veszi kezdetét. A séta a Corneliu Coposu sétánytól, azaz a „Gödörtől' indul, a városközponton át Wolfenbüttel u. 36 szám alatti Evangélikus-Lutheránus Imateremig. Az imateremben 17.30 órától Dániel Melinda Clau-Wi babahordozási tanácsadó előadására kerül sor.

Október 9-én, délután 17 órától gyerekprogramra kerül sor Hadházi Éva zenetanárnővel és Nagy Anikó színművésznővel, 17.30 órától pedig Tóth Emese pszichológus előadására kerül sor „Kötődés és elengedés" címmel. Az előadás után, 18.30 órától tombolahúzásra kerül sor. A szervezők a rendezvény költségeit a tombolajegyek árából befolyó összegből fedezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: