2010-02-21 17:59:01• hírek • Szatmár.ro

Szatmárhegy: teltházas bál

Soha nem vettek részt annyian a szatmárhegyi farsangi bálon, mint most.

Kétszáznyolcvanan vásároltak jegyet a szombaton megtartott szatmárhegyi farsangi bálra, amelyet ezúttal is az RMDSZ községi szervezete rendezett. A hangulat kitűnő volt, elsősorban a jó zene és a felszolgált finom ételek miatt. A beléptidíj 50 lej volt személyenként, amiért teljes ellátásban részesültek a bálozók: háromfogásos vacsorát, illetve korlátlan mennyiségű pálinkát, házi konyakot, valamint bort kaptak. Ráadásként mindenkinek jutott egy szelet a Fehér Mónika által készített, RMDSZ 20 feliratú születésnapi tortából, amely legkevesebb harmincöt kilót nyomott.

Nagy érdeklődés övezte a tombolasorsolást, amelynek fődíja egy malacvolt, és amelyen ezúttal is igen különleges nyeremények találtak még gazdára. Például a Sulyok András gazdálkodó által felajánlott egy szekér trágya, ingyenes hazaszállítással, vagy az a nagy zsák kukorica, amelyet a nyertesnek vállon kellett kivinnie a kultúrotthonból.

További nyeremények: egy élő nyúl, ingyenes szaporítási lehetőséggel, 25 darab cirokseprű, italok, habverő.A megjelenteket Szűcs Szabolcs, a község alpolgármestere, Huszti Gyula, helyi RMDSZ-elnök, valamint Muntán Antal köszöntötték. A fergeteges hangulatú mulatság - amelyen mindenki táncra perdült, aki élt, és mozgott - honlapunk információi szerint vasárnap reggel, 8.20 órakor fejeződött be.


Soha ennyien nem voltak még a bálon


Soha ennyien nem voltak még a bálon
Soha ennyien nem voltak még a bálon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: