2019-05-23 09:36:24• hírek • Bede Emőke

Szatmár megyei férfi holttestét találták meg a Bucsecs-hegységben

Fotók: facebook.com/Salvamont-Sinaia
Fotók: facebook.com/Salvamont-Sinaia

Május 19-én két, a Bucsecs-hegységben túrázó személy a 112-es segélyhívón arról értesítette a hegyimentőket, hogy egy holttestre bukkantak a hegyi kalandozásaik során.

Az oszlásnak indult holttestet a hegyimentők egyik csapatának kellett lehozni a hegyről, a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt ugyanis a helikopteres szállítást nem lehetett megoldani. A testet ezt követően patológiai vizsgálatnak vetették alá, hogy megállapítsák a halál okát, de az már most biztos, hogy a férfi nem viselt megfelelő, a hegyi túrázáshoz szükséges felszerelést, illetve a férfinál különféle tablettákat és egy üveg vodkát is találtak. Ezzel párhuzamosan a Prahova megyei rendőrség megpróbálta azonosítani az elhunytat. Ebben sokat segített nekik az a Nagykároly-Sinaia útvonalra szóló vonatjegy, melyre a ruházata zsebében bukkantak.


„Egy 70 éves, a Szatmár megyei Piskolt községből származó férfiról van szó. A nyomozás egyelőre nem tárt fel olyan nyomokat, melyek arra utalnának, hogy az illető bármiféle bűncselekmény áldozatává vált volna” - közölte szerdán a Prahova megyei rendőrség sajtóosztálya.


Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: