2010-07-05 12:10:19• hírek • Szatmar.ro

Szatmár megyei állásajánlatok

Újabb állásokról tájékoztatta portálunkat az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya.

Az elmúlt hónaphoz képest bár kevesebb a munkaajánlatok száma Szatmár megyében, így is 293 hely várja az elhelyezkedni vágyókat. A legnagyobb lehetőségük a varrodai dolgozóknak van, hiszen rengeteg készruha-, illetve cipőkészítői állás várja a jelentkezőket. Szatmárnémetiben összesen 261 szabad munkahely van jelenleg, amiből 7 esetében szükséges a felsőfokú-, 234 esetében a középfokú-, illetve 20 állás esetében nem szükséges semmilyen végzettség. Az említett varrodai állásokon kívül nagy számban várnak ügynököket, illetve az építkezésben elhelyezkedni vágyókat is.

A múlt hónapban meghirdetett nagykárolyi, négy darab kincstári pénztárosi állásra még mindig várják a jelentkezőket, de a különböző üzletek elárusítói-, illetve vezetői tisztségei is betöltésre várnak még, így Nagykárolyban összesen 32 munkahelyből válogathatnak a dolgozni akarók.
Avasfelsőfaluban, Tasnádon, illetve Turcon jelenleg nincs betöltendő állás.

Azoknak, akik kicsit távolabbra is hajlandóak elköltözni a megélhetésért, megoldás lehet Málta, ahova például 200 orvosi asszisztenst és 20 patikust várnak. Cipruson főleg a pékiparban jártasakra van szükség, de ugyanakkor keresettek a légkondicionálók felszerelését és az úszómedencék összeállítását elvégző munkások is.

A lehetőségekről bővebb információt az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztályának székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt kaphatnak.


Nagz syükség van a varrodai munkaerőre
Nagy szükség van a varrodai munkaerőre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: