2017-01-08 14:29:20• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmár megyében nem indokolt a tanítás felfüggesztése

Országszerte legkevesebb tizenöt megyében lesz hosszabb egy-két nappal a vakáció, ám Szatmár megyében nem indokolt a tanítás felfüggesztése.

Az országot sújtó hideghullám, az elsősorban a déli megyéket érintő hóviharok, hófúvások miatt az oktatási minisztérium szombaton úgy döntött, a megyei tanfelügyelőségre bízza, hogy lesz-e oktatás az adott megyében a következő napokban. A tanfelügyelőségeknek természetesen figyelembe kell venniük a megyében uralkodó időjárási körülményeket.

Vasárnap délelőttig országszerte 15 megyéből jelezték: nem lesz oktatás hétfőn. Szatmár megye azonban nem tartozik ezek közé. „Természetesen nálunk a terveknek megfelelően véget ér a vakáció és megkezdődik a tanítás. Szatmár megyében nem indokolt az oktatás felfüggesztése: nincsenek járhatatlan, lezárt útszakaszok és olyan extrém hideg sem lesz már", közölte megkeresésünkre Calin Durla főtanfelügyelő.

Szatmárral ellentétben nem lesz tanítás viszont a szomszédos Máramarosban, valamint Braila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botosani, Buzau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Konstanca, Vrancea és Tulcea megyékben.


FRISSÍTVE!
Időközben húszre emelkedett azon megyék száma, ahol szünetel az oktatás hétfőn. Nem nyitnak ki az iskolák Botosani, Buzau, Braila, Calarasi, Konstanca, Dolj, Galaci, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Iasi, Olt, Máramaros, Neamt, Suceava, Teleorman, Temes, Tulcea, Vaslui, Vrancea megyékben és Bukarestben sem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: