2017-11-13 09:13:04• hírek • Szatmár.ro

Szatmár megyében keresi a példaképeket a Nőileg

Az erdélyi női magazin nyolcadik fordulójaként Szatmár megyében keresi a példaképeket.

A Nőileg november 13-tól keresi megyénben a példaképeket, azaz olyan személyeket, akikre a közösség felnéz értékes tevékenységük és példamutató életük miatt. A Mutass jó példát! program kifejezetten azokat keresi, akik hétköznapi helytállásukkal érdemelnek figyelmet, nem pedig közéleti szereplésükkel vagy alkotói tevékenységükkel.
 

A jelölés elektronikusan zajlik az itt elérthető jelölőlap segítségével, a felület november 26-ig érhető el. Jelölt lehet bármely Erdélyben élő, bármely nemzetiséghez, felekezethez tartozó, aktív, fiatalosnő és férfi, akinek a tettei közvetlen környezetét érintik, akinek az életmódja figyelmet érdemel. A jelöléskor megadott adatokat a szervezők bizalmasan kezelik.
 

A beérkezett jelöléseket illetően egy öttagú zsűri dönt majd, melynek tagjai: Bereczki Kinga, a Háromszéki Közösségi Alapítvány igazgatónője, Dimény Levente színművész, a Szigligeti Színház társulatának tagja és a Nagyvárad Táncegyüttes igazgatója (Nagyvárad), Gergely Orsolya szociológus, a Sapientia EMTE egyetemi adjunktusa (Csíkszereda), Kádár Annamária pszichológus, a Babeş‒Bolyai Tudományegyetem egyetemi adjunktusa (Marosvásárhely), Rácz Éva, a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete elnöke (Kolozsvár‒Marosvásárhely).
 

A hónap hőse a Nőileg magazin címlaposa lesz, emellett egy kétszemélyes utazáson is részt vehet majd. Azonban nem csak a jelölteknek van esélye nyerni, hiszen a jelölők között három darab féléves előfizetést sorsolnak ki.
 

A Mutass jó példát! program zárásaként a kezdeményezők egy gálaműsort szerveznek, melyen átadják Az Év Büszkesége-díjat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: