2012-12-07 09:37:36• hírek • Szatmár.ro

Új munkahelyek létesítését támogatják az RMDSZ jelöltjei

A Szatmár Megyei RMDSZ városi és megyei tanácsosai a Szövetség szatmári szenátor- és képviselőjelöltjeivel közösen csütörtökön egy villámlátogatást tettek a szatmárnémeti Draxlmaier gyárban, hogy megtekintsék az épülő új csarnok jelenlegi állapotát.

Az újabb ezer munkahelyet biztosító csarnok létesítése még a volt RMDSZ-es városvezetőség, illetve az akkor kormányon levő RMDSZ idején, kormánypénzekből indult el. Ezen munkálatok jelenlegi állapotát tekintették meg a gyárban járó tanácsosok és jelöltek, akiket örömmel fogadtak az ottani munkások.

A jelöltek nem voltak ismeretlenek a gyár dolgozói számára, hiszen az RMDSZ képviselői már egy hónapja házról-házra járnak, hogy a megye és Szatmárnémeti valamennyi lakosával személyesen is találkozzanak, így ezen akciók során több ott dolgozó személlyel is lehetőségük nyílt személyes kapcsolatot építeni. A találkozások során többször felmerült a gazdasági válság és az országban uralkodó munkanélküliség témája is, mely ellen a jelöltek mindenképp küzdeni szeretnének.

A látogatást követően péntek reggel fél 7-től Kereskényi Gábor, az 5-ös egyéni választókerület képviselőjelöltje, Maskulik Csaba, az 1-es szenátori körzet jelöltje és Pataki Csaba, a 2-es szenátori körzet jelöltje ismét meglátogatta a gyárat, hogy több váltás dolgozóival is szóba elegyedjenek, továbbítsák a Szövetség üzenetét és biztosítsák az embereket támogatásuk felől.

A Draxlmaier gyárban jártak az RMDSZ jelöltje, városi és megyei tanácsosai

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: