2013-12-08 13:35:50• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmár megyében 700, Suceava megyében 8500

Mozgalmas nap volt a pénteki a máramarosszigeti határrendészet körzetében dolgozó határrendészek számára: Szatmár megyében 700 doboz csempészcigarettát találtak egy Volkswagen Passatban, Suceava megyében pedig egy Audi A6-os személygépkocsiban 8500 dobozt.

Péntek este Szatmárnémetiben állította meg a határrendészet járőre a Volkswagen Passat típusú személygépkocsit, melynek utasterében a vezetőn kívül két nőt és több doboz cigarettát láttak. Az ügy kivizsgálása érdekében a hármast bekísérték a kapitányságra, ahol a 45 éves Lenuta A.-nál 466, az 57 éves Ileana M-nél 236 doboz zárjegy nélküli, Ukrajnából származó cigarettát találtak. A két Szatmár megyei nő azt állította, hogy a cigarettákat szatmári személyektől vásárolták viszonteladási céllal.

Ennél sokkal nagyobb fogás akadt a hatóság horgára a Suceava megyei Sadau településen: egy Audi A6-os személygépkocsiban 8500 doboz, Fest és Viceroy márkájú, Ukrajnából származó cigarettát találtak. A gépkocsi vezetője, a 42 éves Suceava megyei Stefan M. azt vallotta, hogy a 8500 lej értékű cigarettát egy erdőben találta és el akarta adni valakinek, akit személyesen nem ismer.

A határrendészet a cigaretta mellett a 9000 lej értékű Audit is lefoglalta és valamennyi érintett személy ellen csempészés vádjával indítottak büntetőjogi eljárást. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: