2008-11-03 13:01:40• hírek • Szatmár.ro

Szatmár megyébe érkezik az RMDSZ karaván

Szatmár megyében kezdődik az RMDSZ országos ifjúsági kampánykaravánja! Két napon keresztül, a megye mintegy 15 településére jutnak el az RMDSZ jelöltjei és önkéntesei!

November 4-én és 5-én Szatmár megyében indul az RMDSZ országos ifjúsági kampánykaravánja. Az RMDSZ fiatal csapata által megszervezett, országos szinten mintegy 12 erdélyi nagyvárosban zajló roadshown tájékoztató és szórakoztató műsorok keretében a választásokon való részvétel fontosságára, a humor fontosságára a zene és a tánc fontosságára hívják majd fel a figyelmet az országos és a megyei RMDSZ kampánycsapat tagjai, a neves fellépők és a Szövetség jelöltjei.

A „Szavazni Menő" nevet viselő turné keretében lehetőség nyílik találkozni az RMDSZ parlamenti választásokon induló megyei jelöltjeivel, de a szórakozás is komoly szerepet kap a kétnapos megyei roadshown.

A Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában kedden délután 6 órától veszi kezdetét a „Féktelen Show" nevű szórakoztató-tájékoztató műsor. Itt a Szomszédnéni Produkciós Iroda tolmácsolásában felhőtlen szórakozást ígérő humoresten vehetnek részt az érdeklődők. Az ingyenes műsoron A Nunatak Band zenél majd, illetve az Euphoria tánccsoport kápráztatja majd el a szatmáriakat tudásukkal.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a megye minden pontjáról mind a showműsorra, mind a különböző településeken tartandó találkozókon!

A kampánykaraván november 4-i, keddi megállói:

10.00 - Szopor

11.00 - Krasznabéltek

11.50 - Erdőd

13.00 - Szatmárhegy

14.00 - Szatmárnémeti

18.00-19.30: Esti showmüsor A Dinu Lipatti Filharmóniában

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: