2019-12-20 13:13:07• hírek • Közlemény

Szatmár Megyei Karate Egyesület: Magos Róbert Patrick lett az év sportolója

A fennállásának öt éves jubileumát ünnepelte szerdán a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK). Az születésnapi ünnepség során az év – illetve az elmúlt öt év – legjobb sportolóit is jutalmazták. A díjazottakat több száz karatéka közül választották ki.

 

Magos Róbert, az AJK elnöke elsősorban az elmúlt évekre emlékezett vissza, hangsúlyozva, hogy számos sporteseménynek volt a szervezője és partnere. A közös övvizsgák és edzői továbbképzési tanfolyamok mellett tornákat szerveztek, partnerek voltak az első karate diákolimpiász szervezésében, vendégül láthatták az országos bajnokságot, az év végén pedig együtt ünnepelhették a sportolóik addigi teljesítményét, illetve a legjobb karatékákat.

 

Az AJK munkássága elismeréseként Adrian Ardelean, a Szatmár Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság vezetője okleveleket is átnyújtott Magos Róbertnek, illetve az egyesület vezetőségének, Anzik Arnoldnak, Nyesti Csabának és Filer Ivánnak. 

A díjazott sportolók listáját egyébként idén kiegészítették már a rozsályi karatékák is. A Samuraiul SK ugyanis néhány hónapja a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen is elindította az edzéseket, aminek nagy sikere van. Ebben viszont nagy szerepe van a helyi Marothy János Általános Iskola két pedagógusának, Kicska József igazgatónak és Lengyel Anikó tanárnak, akik partnerként állnak Magos mellett ebben a programban.

 

Valamennyi díjazott karatéka serleget és oklevelet kapott, a legjobbakat strandbelépőkkel is jutalmazták, illetve az AJK öt szekciójának három-három sportolója az egyik támogató pénzjutalmát is kiérdemelte.Az év csapatának mindhárom sportolója egy óriásserleget is kapott: a Vida Ármin, Stelian Trif, Molnár Dániel (Samuraiul SK, lázári szekció) alkotta trió csapatbajnok lett a felnőttek kumite-versenyében.

 

Az AJK-nál ifjabb Magos Róbert Patrick (Samuraiul SK) lett az év sportolója, aki a kadett korosztályos egyéni kumite-versenyében Európa-bajnoki érmet szerzett, minikadett korosztályos egyéni bajnok lett, a kadetteknél egyéniben és a csapattal is bajnoki ezüstérmet szerzett, illetve a Román Karate-szövetség válogatottjának a kerettagja.

AJK díjazott karatékái

 

A klubok egyéni táblázata

Samuraiul SK: 1. Magos Róbert Patrick, 2. Patrick Circiu, 3. Matei Mihali és Alexia Cerneșteanu.

Okinawa SK: 1. Gabriel Variu, 2. Vaida Kevin, 3. Hodrea Anna.

Energy Kardio Club: 1. Ruxandra Komaromi, 2. Pugner-Donca Gerárd, 3. Maroscsák Kevin.

Samuraiul – lázári szekció: 1. Vida Ármin, 2. Stelian Trif, 3. Molnár Dániel.

Samuraiul rozsályi szekció: 1. Franczia Zalán, 2. Kicska Balázs.
 

Az év eredményes karatékái

Samuraiul SK: Patrick Circiu, Matei Mihali, Alexia Cernesteanu.

Okinawa SK: Gabriel Variu, Vaida Kevin, Hodrea Anna.

Energy Kardio Club: Ruxandra Komaromi, Pugner-Donca Gerárd, Maroscsák Kevin.

Samuraiul SK – lázári szekció: Kónya Arnold.

 

Különdíjak

Samuraiul SK: Paul Olosuteanu, Alesia Moldovan, Cezar Cucuiet, Fabio Popovici, Horea Ardelean, Andrei Olosuteanu, Vida Márk, Irina Pop, Nagy Tamás.

Energy Kardio Club: Anzik Dominik, Anzik Ariana, Antoniu Lup, Victor Butnaru, Sofia Cojocariu, Patric Cordea-Mikle.

Okinawa SK: Német Maximiilian, Edward Noghi, Molnár Szilvia, Adelin Timp.

Samuraiul SK – lázári szekció: David Roman.

Samuraiul SK – rozsályi szekció: Franczia Zalán, Kicska Balázs.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: