2018-11-22 11:33:40• hírek • Bede Emőke

Szárnyal a USNK népszerűsége: közel egymillióan látták a kolozsvári rapperek klipjét

Fotó: USNK hivatalos Facebook-oldal
Fotó: USNK hivatalos Facebook-oldal

Az X-Faktor 2018-as évadának első élő showjában, a megváltozott szabályok kemény próbatétel elé állították a versenyzőket és a mentorokat -közölte az rtl.hu a show összefoglalójában.

Látványos és különleges produkciókkal indult el november 17-én az X-Faktor 2018 első élő show-ja, amely rengeteg meglepetést tartogatott. A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Nos, úgy látszik, a USNK belopta magát a nézők szívébe, ugyanis biztosították a fiúk helyét a következő élő show-ban is.
 

Bár kétség sem fér hozzá, hogy szombati nap legfontosabb eseménye a verseny volt , ezzel párhuzamosan a Youtube-ra is felkerült az előadott dal klipje, melyet alig néhány nap alatt közel egymillióan tekintettek meg. Ezzel pedig azt is kiérdemelték, hogy az alkotás a portál felkapott videói közé került, mi több, elhódította az első helyet. Ebbe a szűk csoportba egyébként csak azok a feltöltések kerülhetnek be, melyeknek nézettsége rövid idő alatt hatalmasat ugrik.
 

A dal ByeAlex által írt szövege görbe tükröt tart a mai fiatalság elé, felhívva a figyelmet a közösségi média által kialakított függőségre és a begyűjtött követők és lájkok száma alapján történő megítélés alaptalanságára. Épp ezért a dal igencsak megosztotta a kommentelőket: vannak, akik rajonganak a duóért, mások pedig mielőbbi kiesést kívánnak nekik. Az említett klip az alábbiakban tekinthető meg.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: