2011-03-17 15:31:10• hírek • Blikk

Szandikát megerőszakolták

VV Szandika próbálkozott a vallással, majd volt idő, amikor a testét árulta, hogy megoldást találjon az élet nehézségeire, végül csak a humor maradt, és a remény, hogy a legmélyebbről is talpra lehet állni.

Szandika, a villa plasztikcicája valóban nem az, amit a külső takar. Ki gondolná, hogy ez a 21 éves lány már ennyi borzalmat tudhat maga mögött? Pedig az erőszak, az öngyilkosság vagy a börtönben ült szerető mind rányomta bélyegét az életére. A műmell és a műszáj pedig csupán egy tökéletes álca, amellyel Szandika megpróbálja elfeledni mindezt.

A villa szombaton kiesett játékosa tegnap a Blikk vendége volt; megdöbbenve tapasztalta, hogy a folyamatosan csörgő telefon másik végén olyan emberek vannak, akik egyszerűen imádják. Bevallása szerint ilyet még soha életében nem érzett.

- Nem volt egyszerű az elmúlt 21 évem, nem is szívesen beszélek róla, elég annyi, hogy a padlóról is fel lehet állni, és én ezt biztosan állíthatom - vallotta be Szandika, aki megpróbált választ adni arra, miért is lett ilyen. - 12 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Hogy megbántam-e? Hát persze! Gondolom, ezen mindenki ledöbben, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a szabad akaratomból választottam ezt az utat - elevenítette fel az emlékeket Szandika, akinek akkor még fogalma sem volt arról, hogy ennél rosszabb is történhet, pedig így lett.

Eleinte ő is a vallást találta a legjobb megoldásnak, de a hithű közegből a pszichiátriára, majd az utcára került. Szandi ugyanis emlékezetes villabeli pánikrohama után lakótársainak vallott arról az időszakról, amikor már nem látott más kiutat, mint az öngyilkosság. Ezért gyógyszereket szedett be, és felakasztotta magát.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Szandikáról már baba is készült, akivel „elbeszélgetett” a plasztikcica
Szandikáról már baba is készült, akivel „elbeszélgetett” a plasztikcica


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: