2011-02-21 13:36:38• hírek • Blikk

Szandika fillérekért árulta a testét

Több kuncsaftja is elpártolt VV Szandikától (22), miután az egykor csinos lány plasztikcicává műttette magát.

A szőke sztriptíztáncos munkahelyének, az egyik legismertebb night clubnak a honlapján még a mai napig is a villalakó félmeztelen, szexi fotóival csábítják a vendégeket a bárba, amelyeken még eredeti méretű szájjal és kisebb mellel pörög a rúdon.

Szandika többször is kifejtette már a villában, hogy komoly önbizalomhiányban szenved, a CKM magazin fotózása előtt megnyúlt mellbimbói, nagy hasa és feje miatt tört ki zokogásban, így érthető, hogy miért feküdt annyiszor a kés alá. A plasztikcica azonban még a barátai szerint is túlzásba vitte a szilikont, új külseje pedig nem mindenkinek nyerte el a tetszését, bár a sztriptízbár üzletvezetője szerint közvetlensége miatt korábban népszerű volt a vendégek kö­rében.

- Szandika nagyon kedves volt minden vendéghez, éppen ezért szerették is, ahogy ő is a munkáját - zárta rövidre a mondandóját a lány munkaadója.

Szandika barátja és szállásadója azonban nem egészen úgy emlékszik a plasztikcica munkájára, ahogy a lány főnöke, Sanyi szerint ugyanis nemcsak feleslegesek voltak a műtétek, de a szőke lány már az éjszakázást sem élvezte.

- Nem mindenkinek tetszett a sok plasztikázás után Szandika. Szerintem is teljesen felesleges volt megműttetnie magát, hiszen annyira klassz kis csaj volt az eredeti formájában, hogy kár volt elrontania magát. Addig egy bájos kislány volt, sok vendégnek bejött, most viszont már egyre kevesebbnek - fejtette ki véleményét Szandika egyetlen támasza, aki lapunknak azt is elárulta, hogy a villalakó nagyzolásaival szemben bizony fillérekért rázta a testét a rúdon.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.l


Egykori munkahelyén kihívó pózokban fotózták a VV lakóját
Egykori munkahelyén kihívó pózokban fotózták a VV lakóját


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: