2011-02-02 09:27:50• hírek • blikk.hu

Kirúghatják Szandikát

Szandika (20) feladta, legalábbis úgy tűnik, teljesen mindegy neki, hogy villalakó marad-e vagy sem. A ValóVilág plasztikcicája ugyanis az utóbbi napokban semmiféle közös megmozdulásban nem hajlandó részt venni, és minden, a villa szerkesztői által adott utasítást személyes sértésnek vesz.

Ha ezt így folytatja, a legsúlyosabb büntetéssel számolhat, hiszen a villa szabályzata szerint a játékosok kötelesek részt venni a feladatokban. Elképzelhető tehát, hogy Szandi nemtörődömsége kizárást von maga után. Ha nincs kedve valamihez, egyszerűen fogja magát, befekszik az ágyba, és a fejére húzza a takarót, miközben a villa többi lakója azért küzd, hogy a lehető legjobb módon teljesítsék a feladatokat.

Szandika pedig viselkedésével kezdi kihúzni a többieknél a gyufát! Gigi például elsőként akadt ki a szilikoncicára, és tudatosan meg is szegett néhány szabályt, mert elege lett abból, hogy a renitenskedők csak ritkán kapnak büntetést.
Szandi azonban magasról tesz mindenre, a legutóbbi játék közben is fogta magát, és vérig sértődve, dühöngve hagyta ott társait, pusztán azért, mert nem minden úgy történt, ahogyan azt ő kitalálta.

Az első tanítási napon pedig elkésett az iskolából. A becsöngetés után még a sminkjével bíbelődött és a haját vasalta, miközben a tanár már megkezdte az órát. Amikor pedig megtudta, hogy este gólyabál és beavatási szertartás lesz a villában, azonnal puffogni kezdett.

- Nem hiszem el, hogy ennyi feladat van, egész nap tanulunk, aztán este még gólyabálozzunk is. Azt hiszem, ezt én megint kihagyom - flegmáskodott, és még Éva sem tudta meggyőzni. Évánál pedig ez rendesen kiverte a biztosítékot.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Hagyjatok! Az sem érdekli, hogy magatartásával mindenkit, a társait, a nézőket és a stábot is önmaga ellen fordítja
Hagyjatok!
Az sem érdekli, hogy magatartásával mindenkit, a társait,
a nézőket és a stábot is önmaga ellen fordítja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: