2010-12-22 09:00:07• hírek • Blikk

Nem bírt vágyaival a villa szerelmespárja

Szikrázik a levegő Gigi (20) és Jerzy (22) között. A VallóVilla két lakója, egyszerűen képtelen elszakadni egymástól.

Félreérthetetlen összenézések, apró simogatások bizonyítják, hogy szerelem van kialakulóban közöttük, és végre sor került első csókjukra is.
Gigi, már mielőtt Jerzy beköltözött volna, valami megmagyarázhatatlan vonzalmat érzett a fiú iránt a bemutatkozó filmjét látva. Olivérnek (32) bevallotta, Jerzy érkezése ambivalens érzelmeket váltott ki belőle, egyrészről nagyon örült annak, hogy Jerzy mégis bekerült, másrészről viszont tudatosan nem akart belefolyni semmilyen komolyabb kapcsolatba a Villán belül.

Gigi és Jerzy hiába próbált két lépés távolságra maradni egymástól, végül őszinte, forró csókot váltottak.
A szerelmesek az elmúlt egy hétben folyamatosan kerülgették egymást. Együtt fürödtek a jakuzziban, egy ágyban töltötték az éjszakát, ahol persze alvás helyett, végig simogatták egymást. Egyszerűen forrt a levegő közöttük.

- Nem gondoltam volna, hogy ez pont velem történik meg. Hogy bejövök ide, és pont itt találkozom valakivel. De talán így kellett történnie - vallott érzelmeiről Gigi Olivérnek, aki állítólag nagyon örül ennek a szerelemnek. A fiatalok azonban eddig ésszel játszották játékukat, tudatosan nem engedtek a csábításnak. Megfogadták, hogy egy ideig kerülik egymást a villában, mivel érzelmeiken kezd elhatalmasodni a szexualitás.

Úgy tűnik azonban, nem sikerült betartaniuk a fogadalmat, tegnap ugyanis a fürdőben elcsattant az első csók. Gigi ugyan egy ideig habozott, és nem adta át magát teljesen a pillanatnak, de láthatóan ég a vágytól, hogy végre csókolhassa és ölelhesse a fiút. Ennek ellenére valami mégis visszafogja.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Gigi és Jerzy hiába próbált két lépés távolságra maradni egymástól, végül őszinte, forró csókot váltottak.
Gigi és Jerzy hiába próbált két lépés távolságra maradni egymástól,
végül őszinte, forró csókot váltottak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: