2011-01-24 08:48:27• hírek • blikk.hu

Szandika anyja Jehova tanúja

Egyetlen fillért sem fogadna el Szandikától (20) édesanyja, ha esetleg lánya lenne a szerencsés, aki elviszi a főnyereményt. Erika nem haragból vagy dühből mondja ezt, csupán úgy gondolja, ha Szandi sikereket ér el, a gyümölcsét is ő arassa le.

Anya és lánya teljességgel ellentéte egymásnak. Míg a ValóVilág Szandikája (20) a feltűnő, olykor talán megbotránkoztató életformát választotta, addig Erika szerény körülmények között, feltűnésmentesen él. A ValóVilág plasztikcicája már többször említette, hogy édesanyja Jehova tanúja.

- Szandi és én teljesen más világnézetet vallunk, és egyébként is szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Ő mindig is tűzrőlpattant lány volt, inkább irányítani szeret, és nehezen viseli a korlátokat. Bár szerettem volna ezen az életúton terelgetni, de ő nem akarta, én pedig nem akartam rákényszeríteni az enyémet - mondta a Blikknek Erika, aki azt is elárulta, Szandi soha nem volt könnyű eset, négy évvel ezelőtt ezért kért segítséget édesapjától.

- Bíztam benne, hogy apukájánál minden körülmény adott ahhoz - a kertes ház, az állatok, lovak -, ami Szandi szívéhez közel áll. Persze ott is voltak szabályok, és ezeket a volt férjem következetesen be is tartotta - magyarázta Erika, aki a különköltözés ellenére se hagyta magára a lányát. Szandi azonban a makacsságát nem nőtte ki, szülei véleményét a plasztikai műtéteit illetően sem kérte ki, és eleinte azt sem vallotta be nekik, hogy jelentkezett a ValóVilágba.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.


Ezen a régi képen, két éve, Erika asszony mellett ül Szandika. Akkor még nem volt feltöltve se a melle, se a szája. És jóval vékonyabb volt, mint most
Ezen a régi képen, két éve, Erika asszony mellett ül Szandika.
Akkor még nem volt feltöltve se a melle, se a szája. És jóval vékonyabb volt, mint most


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: