2015-12-21 11:26:48• hírek • MTI

Szándékosan hajtott a tömegebe a Las Vegas-i ámokfutó

A nő autójával felhajtott a járdára. Egy ember meghalt 37 megsérült.

Szándékosan hajtott a járókelők közé az a nő, aki autójával több embert elgázolt a járdán Las Vegas zsúfolt főutcáján - közölte a helyi rendőrség. A nő az út különböző pontjain kétszer vagy háromszor is az emberek közé hajtott. Szemtanúk szerint az első gázolásnál legalább óránként 50-60 kilométeres sebsséggel csapódott a tömegbe.

Egy ember meghalt, harmincheten megsérültek, többek állapota súlyos, a gázolás áldozatai közül hétnek válságos az állapota. Az autót vezető nőnek nem esett baja, de azt még vizsgálják, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert. Az autóban ült egy 3 éves gyerek is, ő is épségben megúszta az ámokfutást.

A tragédia a Las Vegas Boulevard szállodákkal és kaszinókkal teli részén, a Stripen, épp a Planet Hollywood Resort and Casino nevű szálloda és kaszinó mellett történt, ahol a Miss Universe szépségverseny zajlott.

A Las Vegas-i egyetemi kórház szóvivője, Danita Cohen elmondta, hogy a szerencsétlenség áldozatai közül sokan franciául beszélnek, így valószínűsíthető, hogy a városba látogató turisták - tette hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: