2018-04-12 08:48:36• hírek • Bede Emőke

Szándékosan gyújthatták fel a teljesen kiégett autót FRISSÍTVE

Nem mindennapi esetben nyomoznak a rendőrség emberei. Az éjszaka során ugyanis teljesen kiégett egy autó, viszont több jel is arra mutat, hogy tűz kialakulásában valakinek igencsak fontos szerepe volt.

A tűzeset csütörtök első óráiban történt a Hegyi úton. A tűzoltóság közbelépése ellenére a lángok szinte teljes mértékben elemésztették az autót. Azonban nagyon úgy tűnik, ez alkalommal nem egy rövidzárlat tehető felelőssé, hanem szándékos gyújtogatásról van szó.
 

Az autó tulajdonosa a lánya volt barátját gyanúsítja, ugyanis a férfi több alkalommal is megfenyegette a családot. Hogy valóban ő volt-e a tettes, egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy a rendőrség szándékos gyújtogatás címszóval nyitott bűnügyi dossziét és nagy erőkkel keresik a tettest.


FRISSÍTÉS: a tűzoltóság hivatalos közleménye szerint az autó 80 százalékát emésztették el a lángok. Hamuvá lettek az ülések, a motor is használhatatlanná vált, valamint az autó két abroncsa is megsemmisült a tűzben. A nyomozás továbbra is zajlik.
 




 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: