2015-08-26 14:19:58• hírek • Kocsis Zoltán

Szándékosan gázolt el egy rendőrt egy szatmári üzletember

Nagyvárosok rossz hírű negyedeihez méltó események zajlottak le kedd délután Szatmárnémetiben: egy helyi üzletember szándékosan elgázolt egy rendőrt igazoltatás közben. A Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője „sem megerősíteni, sem cáfolni" nem akarta az értesülést.

Információink szerint Vasile. S.-t kedd este állította meg egy rendőri egység a Károlyi úton. A rutinvizsgálatot végző rendőröknek az tűnt fel, hogy a férfi kaotikusan vezet.

A rendőr elkérte az üzletember jogosítványát és az adatokat átfuttatta a nyilvántartáson. Kiderült, hogy a férfi vezetői engedélye fel van függesztve. Amikor vissza akart térni a mészárszéket működtető Vasile S.-hez, az hirtelen gázt adott. A rendőrt a motorháztetőn több méteren keresztül magával sodorta, majd miután a hatóság embere az úttestre esett, elhagyta a helyszínt.

Vasile S.-t a város másik végén, a Szatmárpálfalvai úton tartóztatták fel a rendőrök. Ellene büntetőjogi eljárás indul és az ügyészség dönt arról, hogy őrizetbe veszik-e. Szerencsére a rendőr kisebb sérülésekkel megúszta a nem mindennapi esetet.

Megkeresésünkre Camelia Cosma, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtótszóvivője „sem megerősíteni, sem cáfolni" nem tudta az esetet. Sokat sejtetően hozzátette azonban, hogy az ügy kivizsgálása az ügyészség feladatköréhez tartozik. Az ügyészség egyelőre nem válaszolt megkeresésünkre.

A renitens viselkedéséről híres Vasile S. jól ismert a szatmári rendőrség számára. Korábban magánszemély, hatósági személy és határrendőr elleni erőszak illetve rongálás, fenyegetés és sértegetés miatt is folyt ellene eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: