2017-11-03 09:10:46• hírek • Bede Emőke

Szándékos gyújtogatáshoz vonultak ki éjjel a tűzoltók

Fotó: ISU Satu Mare
Fotó: ISU Satu Mare

Csütörtök éjjel futott be a segélyhívás a helyi tűzoltósághoz, mely szerint a szomszédok erős füstöt láttak szivárogni egy második emeleti szatmári lakásból.

A helyszínre öt tűzoltósági egység sietett ki a mentőszolgálat és a rendőrség embereivel kiegészítve. A lánglovagok a Százados (Dariu Pop) utcai lakásba bejutva azonnal nekikezdtek a bent lévők kimenekítésének és a hatalmas tűz megfékezésének. Mint kiderült, a lakásban két férfi élt, apa és fia. Utóbbi testének 5 százalékán kettes fokozatú égési sérüléseket szenvedett, ezért őt a mentők azonnal a sürgősségi osztályra szállították.

A tűzoltóknak sikerült hamar eloltaniuk a tüzet, így a szomszédos lakásokban nem keletkezett kár. A lakók a mentési akció idejére elhagyták a tömbházat, így szerencsére senkinek nem esett bántódása.

A jelentés szerint a lángok martaléka lett minden éghető: a textíliák, a bútorok és az elektromos berendezések is. A tüzet minden valószínűség szerint szándékos gyújtogatás okozta. Egyes sajtóértesülések szerint a fiatalabb férfi komoly pszichikai problémákkal küzd, emiatt vetemedett erre a meggondolatlan tettre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: