2015-07-30 11:09:48• hírek • Kocsis Zoltán

Szándékos gyújtogatás Krasznaterebesen

Több ezer bála széna és szalma égett el szerda éjszaka, csütörtök hajnalban abban a tűzben, amely Krasznaterebes településen, egy gazdaság csűrjében keletkezett. A szakemberek szerint nem véletlenül kapott lángra a takarmány.

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségét (ISU) 23 óra után pár perccel riasztották, hogy Krasznaterebesen egy gazdaságban ég az egyik épület. Három, vízzel és habbal egyaránt oltó autóval siettek a helyszínre egy SMURD rohammentő kíséretében.

Megérkezve megállapították, hogy egy szénával és szalmával teli csűr ég. Nagy volt a veszélye annak, hogy a lángok átcsapnak a közelben álló egyéb épületekre is. A helyi önkéntes tűzoltóegységgel azonnal nekiláttak az oltásnak, ám így is 03:48 percet mutatott az óra, amikorra az utolsó parazsat is ki tudták oltani.

Az ISU tájékoztatása szerint mintegy 1200 bála szalma és 2000 bála széna semmisült meg a tűzben, de a csűr tetőszerkezetéből közel 300 négyzetméternyi terület is megrongálódott. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

A szakemberek szerint szándékos gyújtogatás történt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: