2014-01-07 17:24:50• hírek • Szatmár.ro

Szamurájok - küzdelmes év volt a 2013-as

Magos Róbert, a Samuraiul sportklub edzője és vezetője értékelte a tavalyi évet.

Alig múlt el hónap 2013-ban anélkül, hogy valami kiemelkedő esemény ne történt volna a Samuraiul sportklub karatékáinak életében. Az elmúlt év tapasztalatairól, sikereiről Magos Róbert, a klub vezetőedzője tájékoztatott.

 

A versenyek sora februárban kezdődött, akkor Nagyvárodon léptek tatamira a szamurájok - az országos iskolás bajnokságról 20 éremmel jöttek haza, az összes medált kumite-kategóriában szerezve. Márciusban nagy megtiszteltetés érte a klubot: Magos Róbert eddigi erőfeszítéseit és 30 éves sportolói tevékenységét az RMDSZ oklevéllel ismerte el. Áprilisban Mátészalkán küzdöttek a szamurájok, májusban pedig övvizsgát szerveztek, amelyen 120 karatéka vett részt - többségüknek pedig sikerült az előrelépés.

 

Júniusban ismét Nagyváradon versenyeztek és szereztek érmeket a klub sportolói, júliusban pedig Szatmárnémetibe látogatott Lucian Baroiu, akinek sikerült egyesítenie Románia hét karate-szövetségét Román Karate Szövetség néven, ennek elnöke pedig ő maga lett.

 

Augusztusban a legtöbben vakációztak, készültek a folytatásra: szeptemberben újraindultak az edzések, hiszen hamarosan Nagyszalontán kellett bizonyítani, a Sándor Péter emlékére megszervezett Kuranakai Kupán. Novemberben hét szamuráj részt vehetett egy 7 danos karatemester által vezetett edzőtáborban, decemberben pedig a Samuraiul SK is szervezett versenyt: a Sata Claus Kupán a klub összes karatékája ott volt. Az év a legjobb karatékák díjazásával zárult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: