2019-05-17 06:38:32• hírek • Közlemény

Szamosdob református gyülekezetébe látogatott a Szatmári Református Egyházmegye Vizitációs Bizottsága

Szerdán délután Mészáros Mihály helyi lelkipásztor fogadta a bizottság tagjait. 17 órától a parókián presbitergyűlésre került sor, ahol építő beszélgetés folyt a gyülekezetről.

18 órától a templomban Rácz Ervin egyházmegyei ifjúsági előadó hirdette Isten Igéjét a feltámadott Jézus Krisztus hét kérdése alapján: Miért sírsz? Kit keresel? Mit beszéltek egymás között? Avagy nem ezeket kellett-e szenvednie a Krisztusnak és feltámadni dicsőségben? Van-e valami ennivalótok? Szeretsz-e engem? Mi közöd hozzá? A kérdések időszerűsége ma is kézzel fogható, a megfelelő választ Istentől kapott, mást ki nem záró szeretetével adhatjuk meg.

 

Király Lajos esperes és Puskás Csaba egyházmegye főgondnok is Igével köszöntött. Jelen volt még a bizottságból Nagy Erika missziói előadó és Győrbíró Sándor katekétikai előadó. Szilágyi István Róbert számvevő az előző napokban vizsgálta meg a gyülekezet pénzügyi helyzetét.

 

A helyi lelkipásztor vezetésével verseket és énekeket hallhatott a gyülekezet a nőszövetségi tagoktól és a gyermekektől, és közösen is több szép éneket énekeltek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: