2012-10-23 22:50:32• hírek • Kocsis Zoltán

Szamosba vetette magát egy férfi – megtalálták a holttestét

Szamosba vetette magát egy férfi kedd reggel Szatmárnémetiben, a Golescu híd közelében. Holttestét több órás keresés után találták meg a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének szakemberei.

A negyven év körüli férfi kevéssel reggel 09.00 óra előtt vetette magát a folyóba a Golescu híd közelében. A mentésére igyekvő szakemberek percekkel később érkeztek a helyszínre és gumicsónakkal indultak a holttest megkeresésére. Több órás munka után délután találták meg a tetemét a Szamos bal partján.

L. Iuliu Francisc október 16-án hagyta el otthonát, hozzátartozói azóta nem tudtak semmit hollétéről. Egyes sajtóértesülések szerint a férfi korábban jelezte családtagjainak abbéli szándékát, hogy véget kíván vetni életének.

Három hónapon belül ez immár a második alkalom, amikor valaki a Szamosban találta végzetét. Augusztus 28-án, csütörtökön Szilágyi Ferenc keveredett örvénybe a vasúti híd lábainál, ez pedig annyira kifárasztotta, hogy nem tudott kievickélni a partra. Akkor a szakemberek nem találták holttestét, amelyre aztán két nappal később, szombat reggel egy halász lelt rá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: