2013-07-29 16:57:35• hírek • Kocsis Zoltán

Szamosba fulladt egy fiatal lány Ombodon

Két halálos kimenetelű baleset is történt az elmúlt hétvégén Szatmár megyében. Egy fiatal lány a Szamosba fulladt, egy idős férfi pedig felborult a traktorjával és ez okozta a vesztét.

Az első baleset július 26-án, délután, kevéssel 17.00 óra előtt történt Kistarsolc falu határában. A 79 éves B. Dumitru a Kistarsolc és a közelben található kavicsbánya közötti erdei úton szenvedett balesetet. A szénával megrakott szekeret vontató traktor, amelynek nem volt fedett utastere, egyelőre ismeretlen okok miatt felborult, maga alá temetve az idős férfit.

A helyszínre kiérkező rendőrök szerint kizárható a gyilkosság lehetősége. A holttestet az Avasfelsőfalui Városi Kórház hullaházába szállították, azzal a céllal, hogy kórboncnoki vizsgálattal próbálják megállapítani a baleset okát.

A másik tragikus eset vasárnap délután Ombódon történt. Egy 27 éves lány húgával és egy fiatalemberrel a Szamos partján hűsölt a tikkasztó melegben. A fiatal lány, aki állítólag nem tudott úszni, egyszer csak egy mélyedésbe lépett, elveszítette egyensúlyát, az ár pedig magával ragadta.

A szemtanúk tanúsága szerint a helyszínen lévők hiába igyekeztek segítségére, nem tudták megmenteni az életét. Több órás keresést követően Kakszentmárton partjainál találták meg holttestét a tűzoltók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: