2012-07-31 17:02:00• hírek • Szatmár.ro

Szamos menti rangadó a Román Kupában

Az új idénybeli első tétmérkőzését játssza a Szatmárnémeti Olimpia és az Óvári Somesul - ráadásul egymás ellen.

Óváriban szerdán kerül sor a mérkőzésre 17.30 órai kezdettel, amelyen a harmadik ligában szereplő Olimpia a negyedik ligás Somesullal csap össze a Román Kupa második fordulójában. Az első fordulóban mindkét csapat állt.

„Szeretnénk továbbjutni, hazai pályán játszunk, így szerintem egyenlőek az esélyek” – mondja Majorcsák Zsolt, az óvári csapat menedzsere. Az idei csapatban több új játékos is szerepel és többen el is hagyták az alakulatot. A legnagyobb változásra azonban a kispadon került sor: öt év után távozott a csapattól Nagy István edző, helyére pedig Rápos József érkezik, aki egy másfél éves szünet után tér vissza a Somesulhoz.

A szezonnyitóra az óváriak magyarországi ellenfelekkel vívott felkészülési meccsekkel hangoltak: Nyírmada ellen 3-3-as döntetlent értek el, a Csenger ellen pedig háromgólos győzelmet arattak.

Az Olimpia számára egyértelműen a továbbjutás a cél, nyilatkozta  Csík Tibor vezetőedző, de a bajnoki felkészülés egyik állomásának tekintik. A felkészülés egyébként hosszabb lesz az Olimpia számára, mint tervezték, ugyanis a bajnokság két héttel később, augusztus végén kezdődik, mivel a sorozatos visszalépések miatt megcsappant a mezőny, hírek szerint a csoportok csak 14 csapatosak lesznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: