2017-11-24 11:48:49• hírek • Bede Emőke

Számos meglepetéssel készülnek idén a karácsonyi vásár látogatóinak

Az utóbbi évek egyik legszínvonalasabb karácsonyi vására igérkezik Szatmárnémetiben: lesz fényalagút, hatalmas korcsolyapálya, karácsonyi dallamok, és a sor ezzel még nem ér véget.

Az idei év első számú közönségkedvence nagy valószínűséggel a 600 négyzetméteres korcsolyapálya lesz, melyről részletesebben itt olvashatnak. Hogy a nagy hideg senki kedvét ne szegje, ezért a korcsolyapálya körül több faházikót is felállítanak, melyekben forraltbort, teát és más téli nyalánkságokat lehet majd vásárolni.
 

Az Október 25 teret és a Coposu sétányt egy fényalagút köti majd össze, és több ponton is hangszórókat szerelnek fel, hogy karácsonyi dallamokkal tölthessék meg a teret. Emellett a Coposu-sétányon egy színpad is felállításra kerül, mely különböző ünnepi előadások helyszíneként szolgál majd. A nagyobb koncertek mellett, melyekre hétvégente kerül sor, idén helyi előadók és kórusok is fellépnek a nagyközönség előtt. A fellépők közül érdemes kiemelni Vastag Csabát, Delhusa Gjon-t, a Unique-ot, az XXL-t, Anda Adamot és az Iris-t, azonban rajtuk kívül még számos előadó áll majd a szatmári közönség elé.


Ugyancsak a Coposu sétányon aprócska ajándékboltok is helyet kapnak majd. Ebben az évben 18 kézműves minőségi termékei közül lehet majd szemezgetni.



 

A karácsonyi vásár egyik leglátványosabb része az épületvetítés lesz, mellyel már találkozhattak a város lakói, ugyanis hasonló alkotásokat az Utcazene Fesztiválon is lehetett látni. A tervek szerint több központi épület is fényárban fog majd úszni.
 

Azoknak sincs okuk elkeseredni, akik idén nem tudnak kilátogatni a karácsonyi forgatagba, hiszen egy profi fotósokból és videósokból álló csapat dolgozik majd azon, hogy a közösségi médiában is megjelenjenek a vásár legfontosabb pillanatai. A vásár január 7-én zárja kapuit, addig azonban minden hasznos információt megtalálnak az esemény facebook oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: