2005-09-09 18:50:50• hírek • Szatmar.ro

Számomra a jó szex elengedhetetlen

22100920051_1.jpgA világháló szabad terepet ad a szexuális kalandra vágyóknak.

Egy internetes társkereső lapon találtam ezt a mondatot. A fórum lehetőséget nyújt arra is, hogy a tagok nyíltan kifejezzék, mit jelent számukra a szex. Erre azért van szükség, mert napjainkban megnőtt a testiség, a szexualitás jelentősége. A világháló szabad terepet ad a szexuális kalandra vágyóknak.

Gondoljuk el azt a szituációt, mikor egy férfi, aki szexuális vágyaitól beindulva szeretne becserkészni egy hölgyet. Azért írtam férfiút, mert tudományosan bizonyított tény, hogy a férfiak számára fontosabb a szex, mint a nőknek. Ezért a férfiagy a felelős, mely úgy van programozva, hogy átlag nyolcpercenként gondoljon a szexre. De térjünk vissza Don Juanunkhoz, aki elmegy egy szórakozóhelyre, s kiszemeli az aznap esti "áldozatát". Egy olyan lányt kell találnia, aki hajlandó egyéjszakás kalandba bocsátkozni. Nos, Don Juan ismerkedik, bókol, italokat fizet, közeledik az amazonhoz. Akármilyen nagymenő is, azért néhány óra heves udvarlásra van szükség. De még ekkor sem biztos, hogy a hölgy kíváncsi lesz lepedőakrobatai képességei prezentálására. Szóval kétesélyes a kimenet.

A bátrabb titánok rögtön bepróbálkoznak, de a női büszkeség és tartás miatt ezzel a módszerrel kisebb a találati arány. A konkrét szexuális ajánlat megtétele nagyobb valószínűséggel pofonnal vagy pofán hagyással járhat. Még a legbátrabb hímeknek is nehéz feltenni azt a kérdést, melyre a vicc szerint a leányzó a "meg hát" választ adja.

Hiába, az emberi leleményesség határtalan. A World Wide Web, azaz az internet elterjedése a társkeresés és a szexualitás forradalmát is elhozta. Mennyivel egyszerűbb leülni a számítógép elé, s egy arra hivatott oldalon egy online társat keresni. Mennyivel könnyebb egy kitalált azonosítóval, ellenőrizhetetlen adatokkal, arc és hang nélkül feltenni azt a kérdést, hogy "mit jelent számodra, hogy könnyed vagy szexuális kapcsolatot is beikszelted?" Néhány beköszönő mondat után rögtön a tárgyra lehet térni. Te hogyan szereted, melyek a kedvenc pózaid, vannak-e számodra szexuális tabuk, milyen fehérneműt hordasz? Stb. S ha kölcsönösek az elképzelések, akkor telefonszám és fotócsere, melyet személyes találkozó követ, ami valószínűleg a tagok egyike által biztosított találkahelyen ér véget.

Az igazán nagymenők már ilyen cseverészésekbe se bonyolódnak, hanem egyből a lecsóba csapnak. A kiszemelt hölgyáldozatot rögtön megtisztelik csupasz hímvesszejük fotójával. Arról nem szól a fáma, hogy ez a módszer mennyire hatásos. Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy az ilyen levelek nagy része törlésre ítéltetik a meglepett nő által.

A szakemberek szerint az internetes társkeresés 90%-a a szexről szól. Hölgyem, nem kell megrémülni! A modernkor férfijai elvárják tőlünk, hogy nyíltan beszéljünk a régen tabunak számító szex témáról, fogalmazzuk meg szexuális vágyainkat, melyeket ők készségesen teljesítenek, hogy a hetedik mennyországban érezhessük magunkat. Néhány rutinos skalpvadásztól megtudtam, hogy a szexről való csevegés képessége nagyon fontos, ugyanis ezzel tesznek bennünket próbára. Ha jól tudsz beszélni róla, akkor valószínűleg jól is csinálod - áll a feltételezés mögötte. Valamint az intelligencia mérője is a szexről alkotott határozott vélemény. S persze vannak kitartó lovagok, akik megértik, ha első este a chaten nem teregetjük ki szexuális szokásainkat.

Sokan még fenntartással fogadják a netes ismerkedést. Hiszen a virtuális térben épp azok a dolgok hiányoznak, melyek a való életben megfognak bennünket a másikban, így a formás külső, a hang, a szem, a mosoly, a fehér fogak. Helyette tárgy- és tényszerű adatokat tudunk meg a másikról, például van-e háza, autója, felesége vagy férje. Milyen társat keres, milyen ő maga a saját meglátása szerint stb. S ne feledjük, egy bárki által látható oldalon a szexuális attitűdjét is rögtön megismerhetjük. Ahogy Gangsta Döglégy Zoli mondaná: "Ez a való világ..."

Pató Erika

Életforma.hu 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: