2008-08-05 16:04:57• hírek • Szatmar.ro

Számítógépes továbbképzést tartanak

 Hetven alkalmazott vesz részt a Cartel Alfa Szakszervezet által szervezett tanfolyamon.

A Szatmár és a Kolozs megyei Cartel Alfa Szakszervezetek egy Phare programtámogatás révén közösen indítottak számítógépes és kommunikáció fejlesztő tanfolyamot.

A képzéseket Szatmár, Bihar és Kolozs megyében egyaránt megszervezik. Megyénkből hetven számítógépen dolgozó alkalmazott jelentkezett a tanfolyamra. A 120 tanórás képzés Szatmárnémetiben július 28-án kezdődött és napi rendszerességgel egész szeptemberig zajlik az Electrolux által biztosított tanteremben.

Darla Vasile, a Szatmár Megyei Cartel Alfa Szakszervezet vezetője a kedd délben összehívott sajtótájékoztatón elmondta, a résztvevők meglévő számítógépes ismereteiket nem csupán kibővíthetik, hanem a sikeres vizsgázók olyan bizonyítványt is szerezhetnek, amelyet az európai unióban bárhol elfogadnak.

-Annak érdekében, hogy a munkaszínvonalat, és a szakképzett alkalmazottak számát tovább növeljük jövőre egy olyan Phare programot akarunk megpályázni, amely munkavédelmi és munkabiztonsági tanfolyamok megszervezéséhez nyújt finanszírozást – vázolta a jövőbeni terveket Darla.

 
P.A.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: