2018-08-24 09:42:43• hírek • (x)

Számít a minőség? Generációkra tervezel, amikor otthonodat szépíted? Akkor irány a Terrahaus!

Felújítást tervezel? Éjt nappallá téve keresed a tökéletes színt a nappaliba vagy éppen a gyerekszobába? Azon gondolkozol, hol tudnának neked szakmai tanácsokat adni és megbízható információt adni a piacon elérhető minőségi termékekről?

Egyértelműen a Terrahaus segítségére van szükséged, ahol a jól ismert német márkától, a Caparoltól, és egy hazai, szintén népszerű termékeiről ismert nagy márkától, a Durazivtól szerezhetsz be mindent, amire csak szükséged lehet.


A Caparol vezető az építőipari festékek németországi piacán. Legyen szó belső terek, termek felújításáról, esetleg homlokzatok lefestéséről, a Caparol termékeivel nincs lehetetlen feladat, az időtállóság pedig garantált. Alapozók, dekoratív beltéri rendszerek, színezőfestékek, mázolóanyagok, hőszigetelő rendszerek: termékek széles választéka vár A-tól Z-ig.



A Duraziv már 14 éve a romániai festékpiac meghatározó márkája, innovatív termékeivel méltó ellenfele a külföldről érkező áruknak. A Duraziv tehát – akárcsak a Caparol – szintén a rendelkezésünkre áll, ha felújításban, otthonunk arculatának megváltoztatásában gondolkodunk.


Ár-érték arányban, ha összehasonlítjuk a két márkát, azt mondhatjuk, a Caparol termékeiért kicsit többet kell fizetnünk, ellenben, ha nem bízunk másban, csak a jól bevált német árukban, akkor biztosan nem fogunk csalódni. Ha bízunk a hazai, többéves szakértelemben és a Duraziv mellett tesszük le a voksunkat, akkor is maradandót alkotunk majd, ráadásul valamivel kedvezőbb áron juthatunk hozzájuk.



Egy szó mint száz, jöjjön a fő kérdés: hova menjek, ha utána szeretnék járni a dolgoknak? Hova menjek, ha szakértő véleményre lenne szükségem? Hova menjek, ha mindent egy helyen szeretnék megtalálni és megvásárolni?


A válasz nagyon egyszerű, irány a Terrahaus, amit a Szatmárnémeti, Károlyi út 96. szám alatt, a Petrom benzinkúttal szemben találhatsz meg. Hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 18.00 óráig, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig állnak rendelkezésedre. Vasárnap az üzlet zárva tart.


Ne bízd a véletlenre, fess minőségi alapanyagokkal, gyönyörködj a munkádban évtizedeken át!




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: