2014-07-02 12:00:15• hírek • Szatmár.ro

Gyalogtúra a Diósrétre a Szatmárnémeti Természetjárókkal

Vasárnap, július 6-án gyalogtúrát szerveznek a Nagybánya melletti Diósrétre.

Nincs programod hétvégére? Július 6-án, vasárnap részt vehetsz egy szalonnasütéssel egybekötött könnyű gyalogtúrán kisebb-nagyobb emelkedőkkel a festői szépségű Fokhagymás völgyén át a Diósrétre, majd onnan a Virághegyen keresztül vissza a Ligetbe.

A kirándulók 7.15-kor találkoznak a szatmárnémeti vasútállomáson, ahol menettérti vonatjegy váltása szükséges. A vonat 7.42-kor indul Szatmárnémetiből Nagybányára, majd onnan autóbusszal a piacig vezet a természetjárók útja. A tulajdonképpeni gyalogtúra csak ezután következik a Ligetig, majd a Fokhagymás völgyén keresztül a Diósrétre.

A táv oda-vissza kb. 18 km végig erdőben, az út során lehetőség lesz a szomjat forrásvízzel csillapítani. A vonat Nagybányáról 19.28-kor indul vissza, Szatmárnémetibe 21.12-kor érkezik meg. A túráról bővebb információkat Szathmáry Alice-tól lehet kérni a 0752-908-800 telefonszámon.

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: