2015-11-04 01:29:00• hírek • Blikk.hu

Szállodába zárták Király Viktort!

Elkezdődött a kemény felkészülés az amerikai Voice élő showjára Király Viktor számára, amely ismerős lehet a magyar sztárnak. Hasonlít ugyanis arra az időszakra, amikor az énekes még a Megasztár élő adásaira készült, egy közös lakásban lakva a többi döntőssel.

Nem sokban más most a helyzet, hiszen Viktor, aki eddig New Yorkban, az ikertestvére lakásában várta a következő lépést, most a versenytársaival együtt egy hotelben lakik, ahonnan nincs nagyon kijárás.

– Egyelőre a napjaim azzal telnek, hogy gyakorolok és edzek, de ennél többet egyelőre nem mondhatok. Egészen addig, míg ki nem derül az összes versenyző neve, akik bekerültek az élő showba, nem szabad elárulni semmit a felkészülésről. Egy szállodában lakunk, kissé elzárva mindentől, de van azért jó is ebben, mégpedig a fenomenális reggeli – mondta Viktor, aki arról azonban szívesen mesélt, mi a különbség az amerikai Voice és a magyar megasztáros emlékei között.

– Persze a Megasztár ottani viszonylatban tényleg egy nagyszabású show volt, itt pedig a Voice az, de vannak azért különbségek. Ami nekem a Voice-ban nagyon tetszik, hogy abban akarnak mindenkit erősíteni, amiben jó. Nem erőltetnek rá mindenféle stílust, aki nem tud jól rockot énekelni, annak nem kell azt énekelnie, és ez nagyon tetszik. Egy biztos, hogy az álmomat élem most – vallotta be a fiatal énekes.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: