2019-11-05 09:16:30• hírek • Szatmár.ro

Szálláslehetőségnél többet kínál a Campus Lindner

A Hans Lindner Alapítvány célja, hogy részt vállaljon a sokoldalúan fejlett, leendő szakemberek nevelésében, támogassa az álláskeresők és ezen belül a szakképzésben részt vevő diákok erőfeszítéseit.

Ennek okán nem csak különböző tanfolyamok révén kívánják segíteni a szatmári fiatalokat, de akár szálláslehetőséget is tudnak biztosítani a tanulók számára.
 

Ilyen lehetőséget kínál például az alapítvány, egyik Lucian Blaga utcai ingatlanja, amelyik öt bútorozott szobával, konyhával és két fürdőszobával rendelkezik, és öt, tanulmányait végző, vagy már dolgozó lánynak ad lehetőséget bérleti feltétel mellett.
 

A lakásban jelenleg 4 lány él, így jelen pillanatban egy helyre van lehetőség pályázni. A bérleti szerződés 6 hónapra köthető, de igény esetén meghosszabbítható.
 

Hasonló lehetőséget kínál az alapítvány, egy fiatal fiú számára is, a Dsida Jenő utcai ingatlanjában, a megüresedett helyre, olyan fiú jelentkezését várják, aki dolgozik és/vagy posztliceális képzésen vesz részt.
 

Ugyanakkor nem csak a fiatalok felé, de cégek irányába is nyitna az alapítvány: Szatmárnémetiben a Crișan utca 33. szám alatt egy 3 szobás, konyhával, fürdőszobával terasszal, pincével, udvarral, ellátott ingatlannal rendelkezik az alapítvány, amit legalább 6 hónapos bérleti szerződéssel cégek számára adnának ki.
 

Az érdeklődők a Hans Lindner Alapítvány Ceahlaului utca, 38. szám alatti székhelyén, vagy a 0261-715 136-os telefonszámon érdeklődhetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: