2012-01-05 09:44:12• hírek • Kocsis Zoltán

Szalay-ék negyvenet előztek, Gyenes 25. lett

A Dakar rali mezőnye szerdán San Juan és Chilecita közötti szakaszt teljesítette, a magyar és a román résztvevők egyaránt állják a sarat - pontosabban a port. Gyenes Emánuel a 25. helyen ért célba, Szalay Balázsék pedig hősies küzdelmet folytattak a mezőny jó részével.

A rutinos magyar autós, Bunkóczi László navigálása mellett, nem kevesebb, mint negyven autót előzött meg a szerdai etapon, minek köszönhetően a 31. helyen ért célba, összesítettben pedig feljött a 45. helyre. A másik magyar páros, Sebestyén Sándor és Bognár József a 97. pozícióban zárta a napot és a 101. helyen áll az összesített tabellán.

A szakaszt Stephane Peterhansel nyerte Orlando Terranova és Gilles de Villiers előtt. A kilencszeres Dakar-győztes francia összesítettben is vezet Gilles de Villiers és Nani Roma előtt.

A motorosoknál a kedden eltévedt Marc Coma most nem hibázott és megelőzte Cyrill Despres-t és Frans Verhoevent, az összesített tabellán viszont továbbra is Despres vezet Coma és Helder Rodriguez előtt.

Ami a szatmári Gyenes Manit illeti, a Vectra Racing Team versenyzője a 25. helyen ért Chilecitába, fél órával lemaradva Coma mögött. Összesítettben az Autonet által is támogatott Gyenes a 23. pozíciót foglalja el. Csapattársa, Marcel Butuza 65.-ként teljesítette a negyedik szakaszt, az összesített táblázaton pedig a 73. helyen áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: