2009-04-29 19:46:50• hírek • Ferenczi Noémi

Szalagtűző a Hám Jánosban

Ünnepélyes és megható ünnepség keretében búcsúztatták a végzősöket a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont tizenegyedik osztályos diákjai.

A szalagtűzőre az iskolaközpont dísztermében került sor szerdán délután, melyen jelen voltak az iskola tanárai és végzős diákjai. Nekik mutatták be búcsúztató műsorukat a tizenegyedikes diákok. A Maszk és tükör című verses, zenés összeállítás mondanivalóját - az életben való boldogulás, az önmagunk keresése, az élet értelmének megtalálása Isten segítségével - mély átéléssel továbbították diáktársaiknak a tizenegyedikesek.

Az előadást követően - melyet Simon Laura tanárnő állította össze - a vidámság és a feladat "jelszavak" hangzottak el útravalóul.

A szalagok feltűzése előtt egy fotósorozat levetítése következett, mely többször mosolyt csalt a diákok arcára, hiszen kirándulásokat, iskolai tevékenységeket, élményeket, tréfás történeteket elevenítettek fel.

Végül nem maradt más hátra mint a szalagok feltűzése. A végzősök nagy szeretettel fogadták a kisebbek kedves búcsúztatóját. Az ünnepséget állófogadás követte.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Feltűzték a szalagokat a végzősök gallérjára

Minden végzősnek feltűzték a szalagot a kisebbek

Sokak szemébe könnyeket csalt a kedves előadás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: