2009-04-08 11:29:35• hírek • Szatmár.ro

Tarolt a karaoke maraton

Nehéz lenne néhány szóban összefoglalni a MusiC'at Pub és a Szatmár.ro által szervezett karaoke maraton nyitóestjének hangulatát. A közönség tele volt kíváncsisággal, a versenyzőkben ott lapult némi izgalom, s a zsűrit pedig a kiváló produkciók hallatán a döntés súlya nyomasztotta. Nem túlzunk, ha azt mondjuk: buli volt a javából.

Mint sokan tudjátok, már hagyományszerűen minden kedden Kata várja az énekelni vágyó fiatalokat a MusiC'at Pubban. Nem lesz ez másképp az elkövetkezendő hetekben sem, azonban gondoskodtunk arról, hogy a hangulat valóban a tetőfokára hágjon. Április 7-én, kedd este indult el a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub három héten át zajló karaoke maratonja. Az első fordulóban kilencen szálltak versenybe és mérték össze énektudásukat. A bátor jelentkezők egy-egy dallal mutatkozhattak be, amellyel valóban bizonyítaniuk kellett, ha döntősök akartak lenni.

A produkciókat egy három fős zsűri értékelte: a karaokemaraton fő szponzora Márton Áron, az Opel Saab Chevrolet Autószalon igazgatója, Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója, illetve Rappert Gábor színművészt helyettesítve, a nyitóesten Parajdi Andrea, a Szatmár.ro munkatársa is pontozott. A zsűri egy tízes skálán értékelte a versenyzőket a hangszín, az előadásmód, és az egyéniség kategóriákban. S mivel nem ének-, hanem karaoke versenyről van szó, nem csupán a tiszta hangokért járt a pont, a jó eredmények eléréséhez mindenképpen fontos volt, hogy a versenyző tudja „eladni" magát, és szórakoztassa a közönséget.

A kilenc versenyző valóban gondolkodóba ejtette a zsűrit, ezért fordulhatott elő, hogy a három továbbjutó helyett, négyet engedtek a döntőben. A pontszámok alapján Smucz István, a Bikini Közeli helyeken című dalával aratott, Tóth Eduárd, az est „showmanja" a Modjo Lady című dalával borzolta a kedélyeket, Délczeg Csongor, egy Robbie Williams dallal nyűgözte le a zsűrit, míg Zelenak Andrada, Mariah Carey szívszorító slágerével ért el kimagasló eredményt. Ők négyen tehát április 28-án ismét versenybe szállnak a nagyszerű nyereményekért.

Kedvcsinálóként azért ismét hangsúlyoznánk nem akármilyen nyeremények és különdíjak találnak gazdára a döntő során:

A verseny legjobbja egy 700 lej értékű vásárlási utalványt nyer a Szatmárnémeti Opel Chevrolet West autószalon jóvoltából. A második helyezett egy angol általános (540 lej), vagy egy angol üzleti nyelvtanfolyamon (650 lej) vehet részt a Consult Scolari Egyesület felajánlásával. Mindkét típusú tanfolyam 30 képzési órát tartalmaz. A bronzérmes helyezés egy 100 lejes fogyasztásra jogosító utalvánnyal gazdagodik a MusiC'at Pub részéről. Ezek mellett a Szatmár.ro is készül egy különdíjjal és egyéb meglepetésekkel, valamint a MusiC'at Pub a versenyzőket ingyen itallal is bátorítja. A maraton kezdetén egy újabb felajánlás is érkezett a Művészeti Iskola igazgatójától Deac Mirceatól, aki különdíjként iskolájában, egy-egy évre szóló díjmentes képzést biztosít az egyik döntős számára.

Aki úgy érzi, szívesen megmutatná tehetségét, az még mindig részt vehet a karaokemaraton második és harmadik fordulójában. A jelentkezési feltételek nem változtak, részletekért kattints ide. Ne feledd Velünk Te is sztár lehetsz!

A képekre kattintva megtekinthetők a maratonon készült képek a Bulifotók között

Kilencen versenyeztek a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonjának első fordulójában

A zsűri döntése alapján négyen jutottak tovább a döntőbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: