2016-11-25 13:09:26• hírek • Kocsis Zoltán

Szakterületén nemzetközi hírű szakember tart bemutatót Sárközújlakon

Mi sem bizonyítja jobban egy-egy tevékenység, egy vállalás, egy projekt fejlődését, minthogy fordulópontról fordulópontjához érkezik. A Szatmár-Ferencváros női kézilabda utánpótlásképző projekt legutóbbi edzőképzése első alkalommal szólt a kapusok képzéséről, a következő pedig a erőnlétről - szintén első alkalommal.

Mindez azonban korántsem minden, hisz a túrterebesi, kökényesdi és sárközújlaki lánykáknak nem más tart majd bemutató edzést, mint Európa egyik legjobb, ha nem a legjobb erőnléti edzőjének számító norvég Tord Ellingsen. A norvég szakember 2015 óta dolgozik a Ferencvárosnál, korábban a magyar válogatottnál is tevékenykedett Karl Erick Böhn szövetségi kapitány munkáját segítve. Teljesen fejére állította az eddigi gyakorlatot a magyar kézilabdában, meg a Fradinál is. Új eszközök, új módszerek, új mentalitás és hozzáállás, na meg persze a norvég racionalitás - ezek jellemzik munkáját és személyiségét.

Elek Gábor, a Ferencváros női kézicsapatának szakvezetője annyira beleszeretett ebbe a projektbe, hogy immár úgy jár Szatmárra, mintha haza járna - természetesen december 2-án is ott lesz Sárközújlakon. Ahol Rozsi Norbert és Poptile Paula tart még bemutató edzést saját növendékeivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: