2018-10-04 06:53:01• hírek • Bede Emőke

Szakmai tapasztalatcsere a tüdőkórházban

Az október 2-át és 3-át is felölelő rövid periódusban brailai kollégák tettek szakmai látogatást a Szatmárnémeti Tüdőkórházban.

Az ország másik részéről érkező szakemberek azért látogattak el a helyi tüdőkórházba, hogy megszemléljék, hogyan zajlik itt az orvosi ellátás, illetve miként sikerült megvalósítani azokat a feltételeket, melyek szükségesek ahhoz, hogy egy egészségügyi intézmény szerződést köthessen az egészségbiztosító pénztárral.
 

A brailai intézmény két képviselőjéből és több asszisztenséből álló küldöttség és a helyi kollégák első nap egy szakmai tapasztalatcserén vettek részt. Ennek során a felek a saját kórházukban tapasztalt dolgokról folytattak eszmecserét, valamint átbeszélték a pácienseket érintő legfontosabb kérdéseket, attól kezdve, hogy a beteg bekerül az intézménybe, egészen annak elhagyásáig. Második nap hasonló programmal folytatódott a találkozó, emellett a vendégeknek arra is lehetőségük volt, hogy belekóstoljanak a tüdőkórházban zajló napi tevékenységekbe. A kétnapos találkozó végén a felek egyetértettek abban, hogy a hasonló események nem csak a szakmai közösség építésére, hanem a mindennapok során elsajátított értékes tapasztalatok átadására is alkalmasak, melyeket aztán mindenki kedve szerint kamatoztathat a későbbiekben,

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: